Screen

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Fontos időpontok a felvételi eljárásban 2021

 • A felvételi vizsga feladatlapjai és megoldó kulcsai 2021. január 23-án (szombaton) 13 órától a www.oktatas.hu honlapon megtekinthetők.
 • A felvételi dolgozatok javítása után (várhatóan január 27-től) az elért eredmények statisztikai összesítője iskolánk Liszt Ferenc utcai ablakában, illetve honlapunkon (www.ady-debr.edu.hu) megtekinthető lesz.
 • A felvételi eredményét közlő értékelő lapot illetve a kijavított feladatlapokat 2021. január 28-án (csütörtökön) 16:00-ig a szülő jelentkezési lapon megadott e-mail címére küldjük.
 • A feladatok javításával kapcsolatosan (amennyiben az nem felel meg a javítókulcsnak) észrevétel tehető az iskolánk honlapjáról letölthető formanyomtatványon, melyet szülői aláírással ellátva beszkennelve (vagy befotózva) küldjék el e-mail-ben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, vagy lezárt borítékban adják le az iskola portáján 2021. január 29-én (pénteken) 16:00-óráig. (elektronikus küldésnél fokozottan figyeljenek az olvashatóságra!)
 • Az egységes írásbeli felvételi vizsga eredményének ismeretében a diákoknak 2021. február 19-ig kell jelentkezniük. A felvételi lapok kitöltését főszabályként a jelentkező általános iskolája végzi az elektronikus adatlapkitöltő rendszer segítségével, majd a keletkező dokumentumokat továbbítja a középfokú iskolákba, illetve az Oktatási Hivatalba. (Az értékelőlap fénymásolata a jelentkezési laphoz csatolandó!).
 • A hatodikosok, illetve a többcélú intézményből jelentkezők önállóan, az általános iskolák bevonása nélkül is jelentkezhetnek a www.oktatas.hu oldalról elérhető elektronikus adatlapkitöltő rendszer használatával. A keletkező dokumentumokat ekkor a szülőknek kell továbbítaniuk a középfokú iskolába és az Oktatási Hivatalba. (Az értékelőlap fénymásolata a jelentkezési laphoz csatolandó!)
 • Az iskolánkba jelentkező diákok legkésőbb 2021. február 25-ig (csütörtökig) az iskolánk Liszt Ferenc utcai ablakában, illetve honlapunkon (www.ady-debr.sulinet.hu) megtalálható időbeosztás szerint vesznek részt a szóbeli vizsgákon. A vizsgákra március 1-jén reggel 8:00-tól kerül sor. A beosztásról külön értesítést nem küldünk!
 • Legkésőbb a felvételi vizsgák lezárását követő harmadik napon (várhatóan március 8.) a jelentkezők rangsora az oktatási azonosítószámok sorrendjében (név nélkül) iskolánk Liszt Ferenc utcai ablakában, illetve honlapunkon (www.ady-debr.sulinet.hu) megtekinthető lesz.
  Az Oktatási Hivatal 2021. áprilisában megküldi nekünk az adatlapokkal egyeztetett felvételi jegyzéket. Ennek alapján 2021. április 30-ig küldjük meg a felvételi értesítésünket (A hatodikos felvételizők esetében az általános iskolákat csak akkor értesítjük, ha a diákot felvettük).
  You are here