Screen

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Írásbeli felvételi eredmények 2021

EredményekElkészült a 67 hatodikos és 142 nyolcadikos felvételiző írásbeli felvételi dolgozatának javítása. 

Az eredmények felhasználásával a szokások szerint évfolyamonként és tantárgyanként statisztikai elemzéseket készítettünk, amelyek


az alábbi helyekről letölthetők: (PDF formátumban)

Hatosztályos magyar nyelv

Hatosztályos matematika

Hatosztályos összes pont alapján

Nyolcadikos magyar nyelv

Nyolcadikos matematika

Nyolcadikos összes pont alapján

  • A felvételi eredményét közlő értékelő lapot, illetve a kijavított feladatlapokat 2021. január 28-án (csütörtökön) 16:00-ig a szülő jelentkezési lapon megadott e-mail címére küldjük.
  • A feladatok javításával kapcsolatosan (amennyiben az nem felel meg a javítókulcsnak) észrevétel tehető az iskolánk honlapjáról letölthető formanyomtatványon, melyet szülői aláírással ellátva beszkennelve (vagy befotózva) küldjenek el e-mail-ben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, vagy lezárt borítékban adják le az iskola portáján 2021. január 29-én (pénteken) 16:00-óráig. (elektronikus küldésnél fokozottan figyeljenek az olvashatóságra!) Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani (elektronikusan az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre) Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő.
You are here