Screen

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Írásbeli felvételi eredmények 2020

EredményekElkészült a 100 hatodikos és 95 nyolcadikos felvételiző írásbeli felvételi dolgozatának javítása. 

Az eredmények felhasználásával a szokások szerint évfolyamonként és tantárgyanként statisztikai elemzéseket készítettünk, amelyek


az alábbi helyekről letölthetők: (PDF formátumban)

Hatosztályos magyar nyelv

Hatosztályos matematika

Hatosztályos összes pont alapján

Nyolcadikos magyar nyelv

Nyolcadikos matematika

Nyolcadikos összes pont alapján

  • A felvételi eredményét közlő értékelő lapot 2020. január 23-án (csütörtökön) 800-1600 között veheti át a tanuló vagy a szülő (fényképes irat szükséges) az iskola aulájában. (egyébként az átvevőtől meghatalmazást kérünk!) A vonatkozó rendelet alapján az értesítés csak ebben a formában történhet! Az eredmények miatt kérjük telefonon se érdeklődjenek, titkárságunk nem tud felvilágosítást adni!
  • A csütörtökön át nem vett értékelő lapok február 7-ig munkaidőben a titkárságon átvehetők. Ekkor már a dolgozatok megtekintésére nincs lehetőség. (Értékelő lapokat nem postázunk!)
  • A kijavított feladatlapok ugyanezen a napon, 2020. január 23-án (csütörtökön) 800-1600 között tekinthetők meg az iskola kijelölt termeiben. A dolgozatokat a szülő, illetve a diák tekintheti meg.
  • A kijavított feladatlapokról kézzel feljegyzés (digitális fényképezőgéppel felvétel) készíthető, illetve térítés ellenében fénymásolat kérhető.
  • A feladatok javításával kapcsolatosan (amennyiben az nem felel meg a javítókulcsnak) észrevétel tehető 2020. január 24-én (pénteken) 1600-óráig az iskola titkárságán átvehető formanyomtatványon.
You are here